• Nu tijdelijk 10% korting met code: NiBoKado
  • Nu tijdelijk 10% korting met code: NiBoKado

Maak kennis met ons portfolio voor bedrijven. Bent u op zoek naar een sleeve om uw laptop krasvrij te houden na een dag thuiswerken? Bent u veelal onderweg en zoekt u een laptoptas en backpack in één oplossing? Ook bieden we u de mogelijkheid tot het personaliseren van tassen, cases en sleeves. We kunnen uw bedrijfslogo erop drukken, maar om de tas nog net wat specialer te maken kunnen we ook de tas van initialen voorzien. Wilt u hier meer van weten, neem dan contact met ons op.

Working From Home Sleeve CaseLogic

Working From Home

Of u nu dagelijks op en neer moet reizen naar uw kantoor of vanuit thuis werkt. Deze sleeves en tassen houden uw producten krasvrij.

Back2Work

De laptopsleeves en -tassen zorgen ervoor dat u altijd alles bij de hand heeft en uw producten beschermd zijn tegen krassen en stoten.


Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Wenst u een sample te ontvangen? Wilt u meer weten omtrent de personalisatie mogelijkheden voor uw bedrijf? Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de perfecte tas? We horen het graag. Vul onderstaande velden in en ons sales team neemt contact met u op.

Over Thule

Het merk Thule kwam tot stand in 1942. Onder het motto Bring your life biedt Thule wereldwijd een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige producten voor actieve mensen, zodat ze alles van waarde op een veilige, handige en stijlvolle manier kunnen meenemen. Thule ontwerpt en vervaardigt imperialen en dakkoffers, rekken voor fiets-, water- en wintermateriaal, tassen voor laptops en camera’s, sporttassen en rugzakken voor trektochten en producten voor kinderen, zoals babyjoggers, kinderzitjes voor op de fiets en fietsaanhangers. De producten worden verkocht in meer dan 140 landen wereldwijd waarbij Thule toch wel het belangrijkste merk is binnen de in Thule Group.

Over Case Logic

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en ontwerpt het merk Case Logic tassen en sleeves voor de Retail, B2B en educatieve markten. De Case Logic producten beschermen jouw favoriete elektronische apparaten en spullen, die daarmee toegankelijk blijven en er bovendien heel stijlvol uit zien. Door de jaren heen is Case Logic uitgegroeid als specialist en innovator op het gebied van kwalitatieve oplossingen om apparaten te beschermen, te vervoeren en op te bergen. Case Logic biedt de gebruiker 25 jaar garantie op hun producten en wordt wereldwijd in meer dan 100 landen verkocht.

Case Logic is onderdeel van de Thule Group uit Malmö, Zweden. De Thule Group heeft meer dan 2000 werknemers in dienst op meer dan 50 productie- en verkooplocaties over de hele wereld. Case Logic is een van de grootste merken binnen de Thule Group.

Life, Simplified

Case Logic Sleeves tassen